LEGO Dots Kreativ-Aufnäher

Vanaf: 6,99

Kinderen vanaf 8 jaar die van knutselen en kleding houden, zullen deze coole LEGO DOTS Stitch-on patch (41955) geweldig vinden. Ze kunnen beide hobby’s combineren met deze leuke knutselset.
Dit creatieve mozaïek speelgoed voor kinderen bestaat uit een flexibele 6×6 patch die op vrijwel elke stof kan worden genaaid, plus meer dan 90 kleurrijke LEGO DOTS steentjes om een gepersonaliseerde badge mee te maken. De doos bevat instructies en inspiratie om allerlei verschillende ontwerpen mee te maken. Kinderen kunnen de badge op kleding, een tas, een pet of iets anders vastmaken met naald en draad. Zo maken ze hun eigen unieke accessoires en kunnen ze deze op ieder moment naar wens aanpassen.
Met de verschillende DIY sets uit de LEGO DOTS serie leren kinderen hoe leuk het is om met creatieve activiteiten bezig te zijn. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos met deze flexibele patch en de vele kleurrijke steentjes. Verras jongens en meisjes vanaf 8 jaar met dit creatieve cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.
Afmetingen: de patch is ca. 5 x 5 cm
Bevat 95 onderdelen