Light My Bricks LEGO Aston Martin DB5 10262 Verlichtings Set

Vanaf: 51,99

LET OP: Dit betreft alleen de verlichtingsset en niet de afgebeelde LEGO® set.

De LEGO James Bond Aston Martin DB5 (10262) is het eerste uitstapje van de LEGO naar het fictieve Britse Secret Service-personage Ian Fleming, James Bond. Voor fans van de serie spionagetrillers heeft LEGO een prachtige set samengesteld met de klassieke Aston Martin DB5 die te zien is in James Bond-films zoals Goldfinger, Skyfall en Spectre!

Bovendien heeft LEGO deze set de Creator Expert-behandeling gegeven, wat betekent dat het boordevol details, ingewikkelde bouwtechnieken en verborgen edelstenen zit. Zulke eigenschappen omvatten intrekbare gemonteerde machinegeweren, kogelwerende voorruit, functionele uitwerpstoelen en wielgemonteerde zeisen!

Met een totaal van 1.290 stuks is de LEGO Aston Martin DB5 een spektakel om te aanschouwen – maar om uw James Bond-voertuig iets heel bijzonders te maken, heeft Light My Bricks een LEGO lichtset ontwikkeld die de grandeur van deze klassieke auto echt aanvult.
We hebben een eenvoudig te monteren LEGO licht set ontwikkeld die compatibel is met de LEGO Aston Martin DB5. Deze aangepaste verlichtingsset wordt geleverd met LED-verlichting die de voor- en achterlichten kan verlichten, samen met componenten voor interne verlichting. Voeg een extra niveau van realisme toe aan uw naar LEGO model door onze aangepaste lichtset toe te passen en zie dit iconische voertuig tot leven komen!
Fan van LEGO-voertuigen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment LEGO voertuigverlichtingssets en breng je collectie tot leven!

Easy Light

Light My Bricks LEGO®-verlichtingskits bieden LEGO®-fans een eenvoudige manier om hun modellen aan te passen met LED-verlichting. Met gedetailleerde, stapsgewijze instructies kan iedereen zijn LEGO®-set verlichten.

Deze kit bevat:

11 x Bit Lights (White)
1 x 6-Port Expansion Board
1 x 12-Port Expansion Board
1x Connecting Cable
1 x Flat Battery Pack
8 x Assorted LEGO® pieces for assembly

Video

Installatie gids

Instructies voor deze Light My Bricks kit is te vinden in de gebruikershandleidingen op onze website.

Sluit meerdere kits aan

Heb je meerdere Light My Bricks Lighting Kits of wil je meerdere sets oplichten met een enkele powerfunctie? mLight My Bricks biedt een Multi-Light Kit Connection Kit waarmee u eenvoudig tot 4 verlichtingssets op elkaar kunt aansluiten.

Alle Light My Bricks-kits zijn plug and play – er is geen kennis van elektronica benodigd!

Let op: deze set is alleen een LED-verlichtingsset. Alle LEGO®-sets getoond in de afbeeldingen en/of video’s worden apart verkocht.

Deze set bevat kleine onderdelen en is niet bedoeld voor kinderen onder de 3 jaar.

Prijzen