Nikko – Omni X – radiografisch bestuurde (RC) auto met batterij

Vanaf: 27,74

NIKKO RC 19068 Omni X, Bestuurbare Auto RC Auto, Offroad Voertuig tot 14 km/h, Unieke driftwielen, 360 graden spins, 40 m Bereik, 2,4 GHz, Voor Kinderen vanaf 6 Jaar & Volwassenen, ca. 28 cm, Blauw

NIKKO Omni X – Officieel Speelgoed van het Jaar 2020! Het driftvermogen van de NIKKO Omni X bestuurbare auto maakt van jou de held op elk circuit! Met de wiel-in-wiel constructie neem je elke scherpe bocht met gemak. Elk wiel heeft 8 kleine rollende delen in één wiel verwerkt, waardoor je extreme drifts en 360 graden spins kunt uitvoeren. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens super cool! De bestuurbare auto kan een snelheid halen tot wel 14 km/h, afhankelijk van de ondergrond. Al met al, een geweldig cadeau voor kinderen!

Deze RC auto is snel en eenvoudig op te laden via een USB kabel. Dankzij de snellaadtechnologie van de geïntegreerde LiFePO4-batterij is de NIKKO RC al na 60 minuten weer klaar voor vertrek en biedt hij, afhankelijk van het gebruik, weer tot 25 minuten puur rijplezier! De bestuurbare auto is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige bediening en biedt, naast de traditionele bedieningselementen, 3 direct toegankelijke actieknoppen voor nog meer bijzondere handelingen. Ervaar het stuurvermogen, de techniek en het futuristische design van de op afstand bestuurbare auto! Dankzij de hoogwaardige technologie in de afstandsbediening is het bij NIKKO wél mogelijk om met meerdere vriendjes samen te racen. Tot wel 10 spelers tegelijkertijd, geheel storingsvrij tot een maximale afstand van 40 meter!

Wat zit er in je pakket? De bestuurbare auto, accu voor de auto, 3x AAA-batterij voor de afstandsbediening, USB kabel, afstandsbediening en handleiding.

Dankzij de nieuwste technologieën, uitgebreide duurzaamheidstesten en een efficiënt ontwerp is NIKKO de naam waarop je kunt vertrouwen!

Prijzen