LEGO NEXO KNIGHTS Strijdharnas Clay – 70362

Vanaf: 7,95

Beuk je vijanden alle kanten op in dit kolossale strijdharnas met supergroot zwaard. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te scannen met de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app.

Kies uit vijf Nexo Powers: ‘Titanium zwaard’, ‘Metalen griffioenveren’, ‘Beveelbrul’, ‘Vuurvlam’ en ‘Kippenkracht’. Alleen als ze hun strijdharnassen dragen, kunnen de Nexo Knights helden een Combo Nexo Power in hun eentje beheersen!

Inclusief een speciale Clay minifiguur. Combineer het strijdharnas met voertuigen uit andere LEGO Nexo Knights sets om het uit te breiden met futuristische functies!

Eigenschappen:
• De set bestaat uit een strijdharnas om zelf te bouwen met in allerlei standen verstelbare ledematen en een cockpit met ruimte voor een minifiguur.
• Bij de set hoort ook een enorm zwaard om zelf te bouwen.
• Accessoire-elementen: Combo Nexo Power schild en vijf Nexo Powers met scanfunctie.
• Download de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.
• Scan de schilden voor elk van de vijf Nexo Powers (‘Titanium zwaard’, ‘Metalen griffioenveren’, ‘Beveelbrul’, ‘Vuurvlam’ en ‘Kippenkracht’) en bedenk je eigen combinaties ervan om af te rekenen met de Steenmonsters in de LEGO Nexo Knights game.