PLAYMOBIL Wiltopia Baby alpaca – 71064

Vanaf: 5,99

Net als lama’s behoren alpaca’s tot de kamelenfamilie en zijn ze inheems in Zuid-Amerika. De dieren met de knuffelzachte vacht voelen zich het meest op hun gemak in een groep. Hun kudde is erg belangrijk voor de dieren. Volwassen alpaca-merries wegen ongeveer 55 – 65 kilogram, dat is ongeveer evenveel als twee achtjarige kinderen. De mannetjes, hengsten genaamd, wegen iets meer. Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende gebieden van onze wereld te ontdekken die de moeite waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierlijke bewoners. Bovendien combineert het spel en leren op een unieke manier.

De PLAYMOBIL-set bevat een jonge alpaca, een grasplant, gras en een dierenkenniskaart. De alpaca-figuur kan zijn hoofd op en neer kantelen.

Krijg het extra portie kennis
De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de jonge alpaca. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

Prijzen