PLAYMOBIL Wiltopia Rode panda – 71071

Vanaf: 5,99

De rode panda wordt ook wel kleine panda of kattenbeer genoemd omdat hij erg schoon is en zichzelf graag schoonmaakt als katten. Van kop tot staart meet een rode panda zo’n 60 tot 70 centimeter – net als een grote, sterke kater. , echter, is er zijn 30 tot 50 centimeter lange, borstelige staart. Dit helpt de ervaren klimmer om zijn evenwicht te bewaren wanneer hij balanceert op de wiebelende takken van een boom. Aangezien veel bomen in het gebied waar de rode panda leeft, bedekt zijn met roodachtige en bruinachtige mossen en korstmossen, hij is daar perfect gecamoufleerd met zijn rode vacht.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende regio’s van onze wereld te ontdekken die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierlijke bewoners. Bovendien combineert het spelen en leren op een unieke manier.

De set bevat een rode panda, een exotische plant en een dierenkenniskaart.

Haal het extra deel van de kennis in huis

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de Rode Panda. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia – Minder belastend voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

Prijzen